HOTED'den kokuların dili semineri

HOTED'den kokuların dili semineri

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği HOTED'in seminerleri ilgi görmeye devam ediyor. Berber deposu ve Senso kozmetik firmasının destek ve katkılarıyla SunPrıme C-lounge Otel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İşletmelerde koku sanatı-kokuların dili konulu seminer Hoted üyeleri tarafından büyük ilgi gördü.

Dernek başkanı Sevgi Topuzel’in Berber deposu-Senso kozmetik ve SunPrıme C-lounge otel yönetimine destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmesiyle başlayan seminer; HOTED’in kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni’nin konuşmasıyla devam etti. 

'Emekçilerin paralarını ödemiyorlar' 

Yeni," 2024 sezonunu kapatmaya hazırladığımız bu günlerde emekçilerden gelen şikayetleri dikkatle takip ediyoruz. Bir çok turizm bölgesinde çalışanların paralarını ödemeyen, mağdur eden oteller var. Örneğin bunlardan biri daha geçen gün Mahmutlar bölgesinde yaşandı. Bu sözde otelciler gerçek turizmcilere, sektöre ve sektör emekçilerine çok büyük zarar veriyorlar. Bu sözde otelciler yüzünden emekçileri sektörden uzaklaştırıyoruz. Sonra da eleman bulamıyoruz diye ağlıyoruz. Emekçi kardeşlerimize en büyük tavsiyemiz çalışacakları işletmeleri seçerken dikkatli olmalarıdır.

banner111

'Federasyon hazırlığımız devam ediyor'

Türkiye genelinde 10'uncu derneğimizi İzmir'de, çok değerli çözüm ortaklarımızdan Tolkar'ın destek ve katkılarıyla Kasım ayı içerisinde faaliyete geçiyoruz. Tüm şehirlerimizde mesleği temsil noktasında sektöre katkı sağlamak ve sürdürülebilirlik adına tüm derneklerimizi Federasyon çatısı altında toplama çalışmalarımız devam ediyor. Bu gün bizlere kapılarını açan, desteğini hiç esirgemeyen çok değerli turizmci iş insanımız sayın Şükrü Cimrin ve değerli ekibine, çözüm ortağımız firma yetkililerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Derneklerimizin çalışmalarına destekleri, bizler için süphesiz çok kıymetlidir.' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Berber deposu işletme sahibi Adem Özarslan ve Türkiye Senso kozmetik yönetim kurulu üyesi Görkem Yorgun ’un sunumuyla işletmelerde, otellerde koku sanatı, kokunun dili konulu  eğitim devam etti, seminerin bir bölümünde ise iş güvenliği uzmanı Seval Aslan, iş güvenliği ve sağlığı ile ilgili bilgiler aktardı. Yaklaşık 3 saat süren ve kokuların enine boyuna anlatıldığı seminerin ardından SunPrıme C-lounge otel müdür yardımcısı Rüveyda Solak, Hk müdürü Bengü Koyun, Berber deposu işletme müdürü Adem Özaslan ve Senso kozmetik yönetim kurulu üyesi Görkem Yorgun 'a destek ve katkılarından dolayı tüm Housekeeping camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83