Kestelspor'da imza töreni

Alanya Kestelspor'da yeni sezonun isim sponsoru ve forma göğüs sponsoru firmalar ile varılan anlaşma atılan imzalarla resmiyete kavuştu.

Kestelspor'da imza töreni

TFF 3. Lig ekibi Alanya Kestelspor, yeni sezona başlarken isim ve forma sponsoru değişmedi. Kulüp Başkanı Levent Uğur'un ofisinde gerçekleşen imza törenini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de takip etti. İlk imzayı forma göğüs reklamında yer alacak olan Motto Lounge sahibi Ali Müftah Çubuk attı. The Motto Lounge ortaklarından ve yönetim kurulu üyemiz Ali Müftah Çubuk Bey imza töreninden sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Alanya'mızın kıymetli takımlarından Armoni Alanya Kestelspor'un göğüs sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz, Türk Futboluna ve Armoni Alanya Kestelspor'a destek olmaktan ötürü gururluyuz. Bu işbirliğinin hem Armoni Alanya Kestelspor'a hemde The Motto Lounge işletmemize olumlu katkı sağlayacağını umuyor anlaşmanın her iki tarafada hayırlı olmasını diliyorum." dedi

banner111

Alanya Kestelspor'un geçen sezon isim sponsoru olan Armoni Homes Construction sözleşme yeniledi. Armoni Homes Construction yönetim kurulu başkanı Hakan Sönmez, yeni sözleşmeye imza attı. Sönmez, "Geçen sene aldığımız isim sponsorluğunu bu yılda devam ettirmek istedik. Alanya Kestelspor'u başarılı buluyoruz. Geçen sene playoff finalinden döndü. Bu sezonda bize heyecanlı maçlar izleteceklerine inanıyoruz. Yeni sezonda Armoni Alanya Kestelspor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İmza töreni sonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kestelspor'a destek veren firma yetkilileri Ali Müftah Çubuk  ve Hakan Sönmez'e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2023, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83