Alanya'ya gelen dağcılar Sapadere Kanyonu’na tırmanacak

Alanya'ya gelen dağcılar Sapadere Kanyonu’na tırmanacak

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde 19 sporcu ve 4 antrenör, teorik ve pratik eğitim alacaklar. Pratik eğitimler 3 gün Sapadere Kanyonu’nda sürecek.
 

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan Kanyoning Temel Eğitim faaliyeti Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılan program ile başladı. Eğitime Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 4 antrenörü ve 3’ü kadın 16’sı erkek toplam 19 sporcu katılacak. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı gelen antrenör ve sporcuları karşılayarak başarılar diledi. Sporcuların teorik eğitimleri 2 gün süre ile Alanya Gençlik Merkezi’nde, pratik eğitimleri ise 3 gün Sapadere Kanyonu’nda sürecek.  

banner111


ALANYA’NIN SPOR TURİZMİ ÇEŞİTLENİYOR
Ülkemizin tabiat değerlerinin ortaya çıkarılması, sağlıklı nesillerin gelişimi ve ülke tanıtımı için önemli olan bu faaliyetlerde sporcular gerek reaktif açıdan gerekse arama kurtarma yönüyle kanyoning eğitimlerini alacaklar. Konuyla ilgili açıklama yapan Kıldırgıcı, Alanya'nın spor turizminin çeşitliliğini vurgulayarak Dağcılık alt disiplinlerinden kanyoning branşının da bu konuda katkılarını ve Alanya'nın potansiyelinin gelecekteki önemini dile getirdi. Dağcılık Antrenörü Fedai Erkocaoğlu destekleri ve misafirperverlikleri için sporcu ve antrenörler adına Kıldırıcı ve bütün görevlilere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83