Özel: Alanya çoktan İl olmalıydı

Özel: Alanya çoktan İl olmalıydı

CHP Antalya 28. Dönem Milletvekili Adayı Murat Özçelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti ve Alanya ile ilgili görüşlerini aktardı.

CHP Antalya 28. Dönem Milletvekili Adayı Murat Özçelik, Aksu İlçe Başkanı Hamza Erdem ve Antalya Gündoğmuşlular Derneği Başkanı Cengizhan Akın’la birlikte, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Görüşmede CHP’nin Antalya ve Alanya’daki başarısının yanı sıra Alanya ile ilgili konular da görüşüldü.

banner111

Özçelik görüşmenin detaylarını şöyle aktardı: “Antalya ve bölgemiz Alanya ile ilgili 2023 genel seçimlerini ve son yerel seçimleri konuştuk. Alanya’da 74 yıl sonra belediyeyi aldık. Başta Başkanımız Osman Tarık Özçelik ve ilçe örgütümüzün başarısı ile birlikte, Alanya halkının değişim inancı bizi zafere ulaştırmıştır. Başta Alanya olmak üzere Antalya ve ülkemiz genelindeki başarının önümüzdeki genel seçimlerde de iktidara gelerek taçlandıracağımızın sözünü verdik. Ayrıca Genel Başkanımız ‘Alanya il olmayı bekliyor ve olmalıydı da’ dedi. Biz de ‘Çoktan haketmişti ama maalesef bu durum siyaseten bizleri de olumsuz etkiliyor’ diye konuştuk.”


Antalya’nın çok geniş bir coğrafyada olduğunu belirten Özçelik, “Milletvekilliği sıralamasını belirlemek için yapılan ön seçimi her partili gibi biz de istiyoruz ama perifer ilçelerde siyaset yapanların, ön seçimlerde seçilecek listelere girebilmesi çok zordu ki ben 2015 de bunu yaşadım. Antalya coğrafyası 650 kilometre sahil bandı olan, çok geniş bir coğrafya ve batı-merkez ve doğu dengesini koruyarak bu listeler yapılmalıdır. Ön seçim yapılacaksa da bölgelere ayrılarak yapılması partimiz için çok önemlidir. Alanya-Gazipaşa-Gündoğmuş üçgeninde bir veya en az iki kişinin listede olması gerektiğini genel başkanımıza ilettik. Genel Başkanımıza samimi ve güzel sohbetleri için teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83