Alanya'da Ak Parti Tavlı ile devam edecek

Alanya'da Ak Parti Tavlı ile devam edecek

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı 4. geleneksel aile pikniği coşkuyla gerçekleşti.

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Aile Pikniği, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğe, önceki Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özoğuz ve birçok teşkilat mensubu katıldı.

banner111

Piknik, hem teşkilat üyelerinin kaynaşması hem de partinin birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi açısından önemli bir etkinlik oldu. Gençlerden kadınlara, her kesimden katılımın sağlandığı etkinlikte, ilerleyen süreçlerde yapılacak çalışmalar için istişarede bulunuldu.

Etkinlikte, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Ekim ayında yapılacak kongrede tek aday olarak adaylığını resmen açıkladı. Tavlı açıklamasında, “Teşkilatımızın değerli üyelerinin desteğiyle, Alanya’da birlik içinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Göreve geldiğim 1 yıllık süreçte şehrimize hizmet noktasında elimizi taşın altına koymaktan bir an olsun geri durmadık, durmayacağız. Genel Merkez oluruyla ekim ayında gerçekleştireceğimiz kongremizde partimizin tek başkan adayı olarak süreci başlatmış bulunmaktayız.
Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83