Alanya CHP'de o isimler görevden alındı

Alanya CHP'de o isimler görevden alındı

CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in talimatıyla İlçe Kongresi'nde Gökhan Sipahioğlu'na destek verdiği iddia edilen bazı mahalle başkanları, gece telefonu ile görevden alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, partisinin İlçe Kongresi'nde rakibi Gökhan Sipahioğlu'na açık destek veren mahalle başkanlarının görevden alınması için düğmeye bastı. Seçim döneminde gitmedikleri mahallelerdeki mahalle başkanlarına, 'Yerel seçimde iyi çalışmadınız, sizi görevden alıyoruz' diyerek önce mesaj attıran Kandemir, daha sonra ise Saburlar, Dere, Hacımehmetli ve Keşefli mahalle başkanlarını arayarak, 'Görevden alındınız. Artık mahalle başkanımız değilsiniz' yönünde telefon ile bilgilendirdiler. 


"YEREL SEÇİM BAHANE KONGRE HESAPLAŞMASI ŞAHANE"

banner111


Gece geç saatlerden partiden, 'Görevden alındınız' yönünde gelen telefona şaşıran mahalle başkanları, bu kararla adeta şok oldular. Partiden alınan karara tepki gösteren mahalle başkanları, "Bizi yerel seçimde çalışmamakla suçlayıp, görevden alındınız diye bahane üretmelerine gerek yoktu. Kongrede Gökhan Sipahioğlu'na destek verdiğiniz için görevden alındınız diye kararı bildirselerdi, daha iyi olurdu. Biz mahallede çalışırken, Bülent Kandemir ve ekibi neden yerel seçimde kırsala tek bir adım atmadılar. Biz çalışırken, 'Mahallenizin ne sorunu var?' diye seçim döneminde bile sormayan İlçe Yönetimi, kongre dönemi için hesaplaşma içindeyseler, bu partiyi bir yere götüremezler" dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83