Kandemir birinci yılını tamamladı

Kandemir birinci yılını tamamladı

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, 1. yılını tamamladı. Kandemir, "Sözümüzü tuttuk, 74 yıl sonra belediyeyi kazandık yeni hedef genel iktidar olmak" dedi.

banner111


Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, görev dönemlerinde 1 yılı tamamlamaları dolayısıyla bir açıklama yaptı. Kandemir açıklamasında şöyle dedi:
 “Yarın Alanya’da CHP iktidarının sesi yankılanacak, cümlesiyle kongremize davet ettiğimiz üyelerimizin huzurunda, saygıdeğer delegelerimizin teveccühüyle başladığımız görev dönemimizin 1 yılını geride bırakmış bulunuyoruz.
Kendisini İkinci Yüzyıl Yönetimi olarak tanımlayan yönetim kurulumuzun belirlemiş olduğu ilk hedef olan Alanya Belediyesi’ni 74 yıllık bir özlemi gerçeğe dönüştürerek kazandık. Bu başarıyı, Genel Merkezimiz, İl Yönetimimiz, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimlerimiz ile uyumlu, veriye dayanan bilimsel yöntemleri kullanıp, harmoni içerisinde çalışarak ve örgütümüzü tek ses haline getirerek, hep birlikte kazandık.
Yeni hedefimiz, yapılacak ilk seçimde Türkiye’de iktidar olmak ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yeni bir başarı hikayesi yazmak. Başardık, yine başaracağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83