YENİ YOLDA BETONLAMA ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’nde Hıdırilyas yolundan Kütürüp mezarlık yoluna bağlantı yapılan yeni yolda betonlama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında bölge halkının tarım sulamada kullandığı Hıdırilyas suyu için de boru hattı döşeniyor. Mahalle sakinleri, ”Başkan Yücel, önce yol sorunumuzu, ardından sulama suyu sorunumuzu çözdü. Dört dörtlük hizmet diye buna denir" diyerek Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

YENİ YOLDA BETONLAMA ÇALIŞMASI

 YILLARDIR SÜREN SULAMA SUYU ÇİLESİNE BAŞKAN YÜCEL SON VERDİ

banner111
Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Sugözü Mahallesi’nde Hıdırilyas yolundan Kütürüp mevkiine bağlanan yeni yolda betonlama ve sulama suyu altyapı çalışmasına başladı. Çalışmalar kapsamında asfalt makinelerinin giremeyeceği dik rampalar betonla kaplanırken aynı zamanda bölge halkının tarım sulamada kullandığı Hıdırilyas suyu da yeni döşenen borularla bahçelere ulaştırılıyor. Bölgede hala geleneksel tarım yapıldığını ve sulama suyunun bölge halkı için büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Yücel, “Özelikle bu kavurucu sıcaklarda bir an önce sulama suyunu bahçelerine ulaştırmak için ciddi çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz bölgede hem yolu düzenliyor, hem de sulama suyu hattını döşüyor.” dedi.
 
“BAŞKANIMIZ DÖRT DÖRTLÜK HİZMET VERİYOR”

Çalışmalara nezaret eden mahalle sakinleri, “20 yıl sonra yolumuz açıldı. Şimdi betonlama çalışması yapılıyor. Belediye yolu açıp bırakmadı. Arkasından bir kısmının asfaltı yapıldı. Şimdi asfalt yapılamayacak olan yerlere beton dökülüyor. En önemlisi bahçelerimizi sulamamız için su hattı muntazam olarak borularla yer altına alınıyor. Yol açılmadan suyumuz arktan geliyordu. Bahçeye de yarısı gelmiyordu. Boru hattı ile aynı zamanda su tasarrufu da sağlanacak. Yani Başkanımız dört dörtlük bir hizmet veriyor. Allah kendisinden ve ekiplerinden razı olsun.“ diyerek teşekkür etiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83