'Alanyamız için koordinasyon halindeyiz'

'Alanyamız için koordinasyon halindeyiz'

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Alanya'daki Odalarla istişare toplantısı yapıldı

Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya satıcıları Odası ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında; Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Belediye Başkan Yardımcıları,  ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Diğer Oda Başkanları katıldı.

Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında Alanya'nın ticari gelişimi için yapılan çalışmalar, Alanya'nın sorunları ve çözüm önerileri istişare edilerek değerlendirmeler yapıldı. 

banner111

Alanya için birlik olmanın önemine değinen Kaymakam Ürkmezer " Alanya'mızın daha da ileriye gitmesi için , kurumlarımız , belediye, STK ve odalarımızla sürekli koordinasyon halindeyiz. Birlik olmak şehrimizin gelişiminde çok önemli. Daveti için Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci'ye teşekkür ediyorum". dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83