Alanya protokolü halkla bayramlaştı

Alanya protokolü halkla bayramlaştı

Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma programına katıldı.

Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kaymakam Ürkmezer, Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanli, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Sahil Güvenlik 92. Bot Komutanı Binbaşı Çağatay Avcı, Kurum Amirleri Kurum Personelleri, Şehit Aileleri, Gazileri, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Oda Başkanları , STK'lar Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

banner111

Bayramlaşma programında  Kaymakam Ürkmezer, Protokol Üyeleri, Kurum Amirleri, Oda Başkanları, Siyasi Partiler, Muhtarlar ve vatandaşlarla bayramlaşarak katılımcıların Kurban bayramını kutladı. 

Bayramlaşma programında konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer “Tüm Alanyalı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bayramlaşma programını bu yılda Belediyemiz, Kurumlarımız, STK'lar , Odalar, Eski TBMM Başkanımız Bülent Arınç ve vatandaşlarımızın katılımıyla Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Alanya'ya gelen yerli yabancı tüm vatandaşlarımızın bayramı huzurlu ve güvenli geçirmeleri icin güvenlik güçlerimiz 7/24 esasına göre görevlerini yapıyorlar. Vatandaşlarımız huzurlu ve güvenli bir şekilde bayramlarını geçirebilirler. Tekrardan tüm herkesin Kurban Bayramını kutluyor ve  hayırlı bayramlar diliyorum’’ dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83