Alanya Belediye'nden ALKÜ'ye geçti

Alanya Belediye'nden ALKÜ'ye geçti

Alanya Belediyesi’nin sevilen isimlerinden Fen İşleri Müdürü Rüştü Özgür Karamut, kendi isteğiyle 2006’dan beri üstlendiği görevinden ayrılarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne transfer oldu. Alanya’nın özellikle son 10 yılında altyapı konusunda yapılan tüm çalışmaların mimarı olan, 2014’te yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası nedeniyle büyüyen Alanya coğrafyasında şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerin altyapısı ve yollarında büyük emeği bulunan İnşaat Mühendisi Karamut, izne ayrıldı.

İzin dönüşü Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde yeni bir görev alacak olan Karamut’a Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in önemli başka bir müdürlük görevi teklif ettiği, ancak Karamut’un teşekkür edip ayrıldığı da gelen haberler arasında.


1998 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olan Karamut, 1999 Paris Sorbonne Üniversitesi’nde akademik kariyer yaptı.

1999-2001 MÖN İnşaat’ta Alanya Antalya yol inşaatı çalışmalarında saha şefi olarak görev yapan Karamut, 2001-2004 İrlanda GAMA LTDBalling Collig otoyol inşaatında
grup şefiydi.

2004-2005 Onur İnşaat bünyesinde Ukrayna Kiev – Odessa otoyol inşaatında görev yapan Karamut, 2005-2006 yıllarında Mak-Yol İnşaat firması bünyesinde Fas Tangier otoyol projesinin müdürüydü.

banner111


Alanya Belediyesi’nde 2006 yılında mesaiye başlayan ve bugün itibariyle görevi sona eren Karamut, Alanya’da uzun yıllar Müze Müdürü olarak görev yapan İsmail Karamut’un da oğlu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83