Başın sağ olsun Alanya

Alanya bugün şehit haberiyle uyandı. Türkiye’nin dört bir yanından önemli isimler şehidimiz için baş sağlığı mesajı yayımladı

Başın sağ olsun Alanya

Kuzey Irak’ta yaralanarak Ankara’da tedavi altına alınan Uzman Çavuş Alpay Aras’tan acı haber bugün geldi. Uzman Çavuş Alpay Aras tedavi gördüğü Ankara GATA’da hayatını kaybetti. Aras’ın şehit haberinin ulaşmasının ardından, Türkiye’nin dört bir köşesinden baş sağlığı mesajı yayımlandı.
‘ALANYA’NIN BAŞI SAĞOLSUN’
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi,” Geçtiğimiz hafta yaralanan ve GATA’da tedavi görmekte olan Alanyalı hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras şehit olmuştur. Cenaze töreni ile ilgili bilgiler ayrıca paylaşılacaktır. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
‘ERDEM BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ’
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem haberi büyük bir üzüntüyle öğrendiğini söyleyerek başsağlığı diledi. Erdem, “ Kuzey Irak’ta hain teröristlerin saldırısı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan, Alanyalı hemşehrimiz Uzman Çavuş Alpay Aras’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin” sözlerine yer verdi.
YÜCEL’DEN ŞEHİDE VEDA SÖZLERİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Alanyalı şehit için şunları söyledi,” Kuzey Irak’ta hain teröristlerin saldırısı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan, Demirtaş Aliefendi Mahallesi’nden hemşehrimiz Uzman Çavuş Alpay Aras’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
‘ŞEHİDİN VAR ALANYA’
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu şehidin ailesine sabır dileyerek Allah’tan rahmet diledi. Toklu,” Şehidimiz var Alanya! Pençe Kilit Operasyonunda teröristlerle girilen çatışmada yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Alanya’mızın Aliefendi Mahallesinden hemşehrimiz Uzman Çavuş Alpay Aras’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun’ dedi.
‘IŞIKLAR İÇİNDE UYU’
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ,” Rahmet diliyorum, ışıklarda uyusun. Alanyamın ülkemin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.
‘BAŞIMIZ SAĞOLSUN’
Dışişleri Eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu şehidin ailesine sabır diledi. Çavuşoğlu,” Pençe-Kilit Operasyonumuz bölgesinde alçak teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede şehadete erişen hemşehrimiz şehit Uzman Çavuş Alpay Aras’a Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabır diliyorum. Başımız sağolsun” şeklinde konuştu.

banner111

‘BAŞIN SAĞOLSUN ANTALYA’
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya’ya ve ülkeye başsağlığı diledi. Böcek,” Başımız sağ olsun Antalya’m. Pençe Kilit Harekatı Operasyon Bölgesi’nde hain teröristlerin saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Alanyalı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras’ın şehit olduğunu üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” diye konuştu.
‘MANSUR YAVAŞ MESAJ YAYIMLADI’
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da şehit için sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Yavaş,” Pençe-Kilit Harekatı sırasında hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.
‘İYİ PARTİ’DEN ŞEHİDİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI MESAJI’
İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz mesajında Alanyalı kardeşimize rahmet diliyorum diyerek ailesine başsağlığı diledi. Poyraz,”Alanyamıza şehit ateşi düştü. Kuzey Irak’ta 6 gün önce hain teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Alanyalı kardeşimiz, kahraman Mehmetçiğimiz Uzman Çavuş Alpay Aras’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83