Alanyalı oda başkanının Gezi Treni isyanı!

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya’da trafik keşmekeşini içerisinden çıkılmaz hale getiren gezi treninin hiçbir yasal dayanağı olmadan Karayolları Trafik Kanunu’na aykırı olarak faaliyet gösterdiğini söyledi.

Alanyalı oda başkanının Gezi Treni isyanı!

Sürücülerin adeta kabusu haline gelen trafik yoğunluğu, özellikle ulaşım esnafını zora sokuyor. Kente gelen misafirlerin ilgi gösterdiği gezi treni ise yaşanan yoğunluğun daha da derinden hissedilmesini sağlıyor. Duruma tepki gösteren Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, “Alanya’mızda yaşanan trafik keşmekeşinin arasında tarlada olması gereken traktör tarafından çekilen; tren görünümlü; hiçbir yasallığı olmayan, Karayolları Trafik Kanuna aykırı, akmayan şehir içi trafiğimizin tuzu biberi olan ve kanundan nizamdan uzak bu ucubenin bir an önce ortadan kaldırılması gerekmektedir” dedi.

banner111

Alanya Belediyesi’nin ihaleye çıkardığı gezi treninin yasal dayanağı olmadığı, Alanya Belediyesi’nin topu attığı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ise Gezi Treni’nden haberinin dahi olmadığı ortaya çıktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83