Alanya'da Rus okulu açıldı

Alanya'da Rus okulu açıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Milletler Arası Özel Eğitim İncisi Okullarının açılışını gerçekleştirdi.

Alanya Milletler Arası Özel Eğitim İncisi İlkokul-Ortaokul ve Lisesi bugün düzenlenen törenle eğitim öğretime açılarak hizmet vermeye başladı. Açılış törenine Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, ALKÜ Rektörü Pof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Okul  Kurucuları Naile Bilici ve Cemil Bilici, Okul Yönetimi, Öğrenciler ve veliler katıldı.

banner111

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Okul Kurucuları Naile Bilici ve Cemil Bilici açılış konuşmaları gerçekleştirdiler. Daha sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’te birer konuşma yaparak, yeni okulun Alanya’ya hayırlı olmasını dilediler. 

Programda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ise ‘’ Alanya’mız 40 binin üzerinde yerleşik yabancısıyla tam bir uluslararası kent. Şehrimiz her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok huzurlu. Hem uluslar arası okullarımızda hem devlet okullarımızda yabancı milletlerden öğrencilerimiz eğitim görüyor. Yaklaşık 60 bin öğrencimizle birlikte Antalya’nın yüz akı olmaya devam edeceğiz. Bu uğurda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza milli eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Yeni okulun Alanya’mıza ve ülkemize hayırlı olmsını diliyorum’’ dedi. 

Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından kurdele kesilerek okul açılışı gerçekleştirildi. Öğrenciler ilk ders zilini çalarak eğitim öğretim görmeye başladılar. Programda sınıf ziyareti de yapan Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sohbet ederek onlara derslerinde başarılar diledi.
Millî Eğitim Bakanlığı 
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 
#Alanya

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83