AGD'den yaz etkinliği

AGD'den yaz etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 2024 yaz etkinlikleri şöleni coşku ile gerçekleştirildi. Gecenin temasında Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere zulüm görenlere dikkat çekildi. 

banner111


AGD Alanya Şubesi koordinesinde yaz boyunca yapılan kamp sürecinin ardından, kampa katılan öğrencilerin hazırladığı etkinler sergilendi. Kestel Düğün Salonu’nda sahnelenen gösterilerde öğrenciler Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere mazlum coğrafyalara öğrenciler sahneye koydukları etkinliklerle dikkat çekmek istedi. ‘Tek Gündem Gazze’ isimli kısa filmi ve diğer tanıtım videoları 4-6 yaş sınıflarının gösterileri, ilahi korusu, tekvando gösterisi, ezgiler, ‘uyan artık yiğidim’ oratoryo gösterileri geceye renk kattı. 


VERİMLİ BİR KAMP DÖNEMİ OLDU
AGD Alanya Şube Başkanı Sıddık Uyar, “Başta hocalarımız olmak üzere emeği geçen bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Verimnli bir yaz kampı dönemi geçirildi. Milli ve manevi duygularla öğrencilerimiz bezendi aynı zamanda kültürel ve sportif faaliyetler ile eğlendiler” dedi.


ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Etkinliğe AGD Antalya İl başkanı Hakan Ülgen, Bölge Başkanı Mehmet Gayretli, Eğitim Birsen İl Başkan Yardımcısı Abuzer Gündoğar, MÜSİAD ALANYA Şube Başkanı Mustafa Durusoy, ALKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Ümit Kuzkaya, Ak Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Parti’si yönetim kurulu üyeleri de öğrencileri yalnız bırakmayarak destek verdi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83