Gündoğmuş'ta taciz skandalı

Gündoğmuş'ta taciz skandalı

Türkiye kadınlara yönelik taciz olaylarını protesto ederken dün Gündoğmuş'ta ilginç bir taciz olayı gündeme bomba gibi düştü

BÖYLE MUHTAR MI OLUR
Son günlerde ülkemizde sıkça yaşanan kadına yönelik cinsel taciz ve şiddet olaylarını büyük toplumsal protesto ve eylemlere dönüşürken komşu ilçemizde ilginç bir taciz olayı patlak verdi. Gündoğmuş ilçesinde H.B isinmli mahalle muhtarı köylüsü 24 yaşında evli bir çocuk sahibi kadının yolunu keserek sözlü tacizde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Muhtarım uzun süredir tacizine maruz kalan genç kadın yaşadığı olayı cep telefonuna kaydederek savcılığa başvurduğu öğrenildi.

banner111


GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Muhtar tarafından tacize uğrayan kadının akrabalarıyla birlikte Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi olması ilçe gündemine bomba gibi düştü. İlçede yaşanan bu olay nefretle kınanırken Gündoğmuş'a yeni atanan Kaymakam Mehmet Çatağatay Çakal'a muhtar hakkında hemen soruşturma açtırdı.  Çakal'ın kadın tacizine tavizsiz duruşu ilçede büyük bir övgü ile karşılandı. Olayı kınayan Çakal'ın mahalle muhtarını yargı süreci tamamlanıncaya kadar görevden alacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2024, 23:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83