Yaşam Tasarım Okulları'ndan polislere tatlı sürpriz

Yaşam Tasarım Okulları'ndan polislere tatlı sürpriz
Yaşam Tasarım Okulları Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175 yıl dönümü münasebetiyle görev başındaki emniyet mensubu çalışanlarını ziyaret ederek polislere tatlı ikramında bulundu.

Yaşam Tasarım Okulları Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175 yılı münasebetiyle Cumhuriyet Polis Karakolu ve Alantur Polis Kontrol Noktası'nda görevi başındaki emniyet mensubu çalışanlarını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve ardından polisler ile birlikte çevre yolundan geçen sürücü ve yayalara tatlı ikram etti.
Yaşam Tasarım Okulları Müdürü Salih Orgun, "Polis Teşkilatımız kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar vatanımızın bütünlüğü milletimizin bağımsızlığı huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için ülkenin her bir tarafında zor şartlar altında gece gündüz fedakarca canla başla görev yapmaktadır. Vatanımız için canlarını seve seve feda etmektedirler. Bizler her zaman onların yanındayız onlara şükranlarımızı ve minnetlerimizi ifade ederken şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Yaşam Tasarım Okulları'nın bu anlamlı ziyaretinden son derece memnun kalan emniyet mensupları, milletimizin göstermiş olduğu birlik beraberlik ve dayanışma ruhuna her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu süreçte bizlere destek olan bizleri yalnız bırakmayan başta Meral ve Salih Orgun olmak üzere Yaşam Tasarım Okullarına ve destek veren herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83