İşte Alanya Belediyesi'nin yeni yönetim şeması

İşte Alanya Belediyesi'nin yeni yönetim şeması

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in başkan yardımcıları ataması ve bazı birimlerde yapmaya devam ettiği değişikliğin ardından kime hangi yetki ve sorumluk verdiğinin organizasyon şeması merak konusu oldu.

31 Mart’ta yapılan seçimi farkla kazanan Osman Tarık Özçelik’in direk kendine bağladığı ve başkan yardımcılarına bağlı olan birimlerin gösterildiği organizasyon şeması dikkat çekti. 


Belediyede meclis, encümen, hukuk, özel kalem ve yeni kurulan teftiş kurulunu Başkan Özçelik direk kendisine bağlı olarak yönetirken Siyasi Başkan yardımcılarında Murat Levent Koçak, Fen, Temizlik, Kültür ve Sosyal İşler, Tiyatro ile Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nden sorumlu. Hasan Can Kamburoğlu, imar ve şehircilik, plan ve proje ile yapı kontrol müdürlüğünden sorumlu. Hasan Servet Ünlü ise kentsel tasarım, strateji geliştirme, işletme ve iştirakler, çevre koruma ve kontrol, kentsel dönüşüm, iklim değişikliği ve sıfır atık ile afet işleri müdürlüklerinde sorumlu.

banner111

YETKİSİ ARTAN VE KISITLANAN VAR

Memur başkan yardımcısı olarak görev yapan Ali Yenialp, zabıta, veteriner, kırsal hizmetler, muhtarlık işleri, park ve bahçeler ile ruhsat denetimden resmen sorumlu. Abdurrahman Kahya, emlak ve istimlak, mali hizmetler, gelirler, insan kaynakları ve eğitim ile destek hizmetlerinden. Bir önceki dönem yetkileri azaltılan Abdullah Akbaş bilgi işlem, spor, sosyal yardım ve dış ilişkilerden resmen sorumlu olurken önceki dönem sınırsız yetkisi olan başkan yardımcılarında Hasan Erdoğan’ın sadece yazı işleri müdürlü olduğu görülmekte.  

DANIŞMANLARA YETKİ DAĞITILDI

Başkan yardımcısı gibi görev alıp danışman kadrosunda bulunan Abdurrahman Açıkalın, Sadık Dizdaroğlu, Nazmi Zavlak, Faruk Konukçu ise başkan yardımcılarının yükünü alarak hizmet etmeye çalışıyor. 
Buna göre Abdurrahman Açıkalın; Kardeş Şehirler İle İlişkiler, Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlar ve Festivaller Yabancılar Meclisi Koordinasyon Çalışmaları ve ALTAV İle İlişkiler
Faruk Konukçu Sosyal Yardım Hizmetleri, Kreşler, Etüd Merkezleri ve Öğrenci Yurtları. Geçmiş dönemde özel kalem müdürlüğü tecrübesi olan Sadık Dizdaroğlu, Özel Kalem Hizmetleri, Basın Yayın Hizmetleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İç Denetim Nazmi Zavlak Kırsal Hizmetler, Muhtarlık Hizmetleri, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Cenaze Hizmetleri’nden sorumlu  danışman olarak görev yapıyor. Danışman Meclis Üyeleri, resmi görevi bulunan başkan yardımcıları ile memur başkan yardımcılarının yükünü alarak halkı direkt ilgilendiren hizmetlerin koordinesini sağlıyorlar. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83