'Artık ilçe gömleği Alanya'ya dar geliyor'

'Artık ilçe gömleği Alanya'ya dar geliyor'

Alanya'daki oda başkanları bugün Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonra Başkan Yücel ile Alanya fotoğrafı çektiren Oda başkanları adına ortak bir açıklama yapan Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya'ya artık ilçe gömleğinin dar geldiğini söyledi.

Akkaya'nın açıklaması şöyle: 

"Alanyamızdaki esnaflarımızın temsilcileri olarak bugün Oda Başkanları olarak yaptığımız iştişarelerin sonucunda; yaptığımız en önemli tespit:

“Artık Alanyamıza İlçe Gömleği Dar gelmektedir.”

banner111

Kış nüfusuyla yaklaşık 400 bin, yaz nüfusuyla 1 milyon  kişinin yaşadığı,
Ekonomisiyle, araç sayısıyla, tarımıyla, turizmiyle ilçemiz artık ilçe statüsüyle çok zor şartlarda yönetilmekte ve ivedilikle şehrimiz İl olmalıdır.

Ülkemizdeki birçok ilden daha büyük, bağlı olduğu İL’e 140 km uzaklıkta olan ilçemiz; özellikle Büyükşehir yasasından sonra il gereksinimi hat safhaya çıkmış ve şehrimizin il olması elzem hale gelmiştir.

İlçemizdeki binlerce esnafın temsilcisi olan Oda başkanları olarak bizler; ilçemizin İl yapılmasını, Mahalle statüsündeki bazı mahallelerimizin ilçe Yapılmasını daha verimli yönetilebilirlik açısından siyasi iradeden talep etmekteyiz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83