Alanya Milli Emlak'ta görev değişimi

Alanya Milli Emlak'ta görev değişimi

Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kâmil Özyürek görevinden ayrıldı. Özyürek’in yerine ise Cemil Şener’in geleceği konuşuluyor.

Uzun süredir Alanya Milli Emlak Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Akif Kâmil Özyürek müdürlüğü bıraktı. Antalya Milli Emlak Daire Başkanı Yusuf Karataş, yeni görevinin ardından Gazipaşa, Alanya ve Manavgat müdürlüklerine bir dizi ziyaret bulundu. İlçe yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulunan Daire Başkanı Karataş’a Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kâmil Özyürek, “Sayın müdürüm ben bu görevde çok yoruldum, artık bitirmek istiyorum” diyerek görevinden ayrıldı. Özyürek’in yerine, Alanya biriminde görevli Cemil Şener’in görev alacağı öğrenildi.

banner111

Öte yandan Antalya bölgesinde çok kıymetli ve paha biçilemez hazine arazilerine sahip Manavgat’ın Milli Emlak Müdürlüğü’nde de yer değişimleri yaşandı. 387 sayılı milli emlak genel tebliği kapsamında kullanıcısına doğrudan kiralanan yerlerin ve kiralanan devasa otellerin çoğunluğunun hazine arazileri üzerinde olduğu bilinen, Manavgat Milli Emlak Müdür Yardımcısı Ali Kınlı’da görevden alındı. Yardımcı Ali Kınlı’nın yerine gelecek isim ise daha kesinleşmedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83