Alanya Esnaf Odası’nda bir aday yarıştan çekildi

Alanya Esnaf Odası’nda bir aday yarıştan çekildi

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkan Yardımcısı Ahmet Yanar, Mahmutlar Post Gazetesi’ne gönderdiği basın açıklamasında, kaza geçirmesinden dolayı aday olmayacağını ve hiç bir adaya da destek vermeyeceğini açıkladı. Yanar aday olan tüm arkadaşlara başarılar diledi.

Yanar, şu açıklamayı yaptı:

banner111

Değerli basın mensupları. Bilindiği üzere iki dönemdir Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetiminde görev yapmaktayım. Bu süre zarfında gerek başkan vekili gerek yönetim kurulu üyesi olarak özveriyle çalışmaya gayret ettim. Esnafımızdan bana iletilen her konuda çözüm odaklı bir yaklaşım yolunu izledim. İyi günde zor günde esnafımızın yanında olmaya çalıştım. Zaman zamanda odamız yönetiminin eksikliklerini, yanlışlıklarını bize yakışır şekildeki bir üslupla dile getirdik. Bundan dolayı zaman zaman arkadaşlarımız tarafından yanlış da anlaşıldık. Ancak asla ve asla esnafımıza açıklayamayacağımız bir yanlışın içinde olmadık. Karar verirken her zaman esnafımızın menfaatlerini öne alarak kararlarımızı verdik.

Süreç bizi zaman içinde oda başkan adaylığı noktasına doğru götürdü. İlk yola çıktığım gün gibi bilincinde olduğum bir husus vardı. Odayı kimin yöneteceği değil, nasıl yönetip esnafa nasıl hizmetler üreteceği önemliydi. Bu bilinçle hareket etmeliydi herkes. Halkımızdan, esnafımızdan aday olmamız yönünde büyük bir teşvik ve istek olduğunu gözlemledik. Arkadaşlarımızla konuyu enine boyuna değerlendirdik. Tam bu sırada talihsiz bir trafik kazası geçirdik. Tedavi ve ameliyat süreçleri geçirdim. Özellikle ayak bölgesindeki yaralanmamız hareketlerimizi kısıtladı. Ortaya çıkan bu sağlık sorunumuz ile güçlü bir seçim süreci ve ardından bir hizmet süreci ortaya koyamayacağımızı değerlendirdik. Devam kararının hem yol arkadaşlarımız için hem de esnafımız için uygun olmayacağına karar verdik .Bu noktada önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlere katılmama kararını almış bulunuyoruz.

Bununla birlikte seçim sürecinde muhtemel bazı söylentilerin önüne geçmek adına bir hususu da belirtmek isterim. Ben ve çalışma arkadaşlarım seçimlerde hiç bir adayı desteklemek için gibi bir karar almadık. Hiç bir adayı desteklemiyoruz. Aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Esnafımız için hayırlı bir sonuç temenni ediyoruz. Sağlığımız düzeldikten sonra esnafa hizmet yolunda kaldığımız yerden devam etmeyi ümit ediyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83