Yeni'nin durumuyla ilgili açıklama yaptı

Yeni'nin durumuyla ilgili açıklama yaptı

Uzun zamandır ortada görünmeyen ve sevenlerini endişelendiren Yeni'nin İzmir'de tedavi gördüğü ortaya çıktı. Yeni'nin durumuyla ilgili Hoted başkanı Sevgi Topuzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Saygıdeğer üye ve meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, yaklaşık 3 aydır aramızda olmayan daha doğrusu olamayan kurucumuz, onursal başkanımız başdanışmanımız, emekçi dostu, emekçi savunucusu çok değerli başkanımız sayın Hakan Halit Yeni ile ilgili HOTED başkanı olarak tarafımca bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.

banner111

Zira gelen telefonlara, arayan ve soranlara cevap veremeyecek duruma geldim. Siz değerli emekçilerimize, dostlarımıza, üyelerimize bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için ve daha önce yapamadığım için, beni arayarak sayın başkanımızı merak eden, endişelenen, tüm üye, meslektaş ve dostlarımızdan özür diliyor ve anlayışınıza sığınıyorum. Sayın onursal başkanımız Hakan Halit Yeni uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle şehir dışında tedavi görüyordu. Kendisinin ricası üzerine, bir eğitim programı için Ege'ye gittiğini ve yoğunluğu nedeniyle telefonlara bakamadığını söylemek zorunda kaldığım için tekraren cok üzgünüm. Kaldı ki durumu idare edemeyecek duruma geldim ve bu açıklama için kendisinden ricada bulundum. Değerli dostlarımız sayın başkanımızın durumu iyiye gidiyor tedavisi devam ediyor ve bir süre daha aramızda olamayacak. İlave olarak bir konunun altını çizmek istiyorum. Sayın başkanımızın rahatsızlığı nedeniyle gördüğü tedaviye bağlı olarak, kulaklarında oluşan sorun nedeniyle telefonlara bakamıyor ve bir süre daha telefonlara cevap veremeyeceğinin altını özellikle çiziyor ve bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz. Sayın başkanımızın durumuyla ilgili şimdilik sadece bu kadar açıklama yapabilirim. Kendi izni doğrultusunda ilerleyen günlerde gerekirse tekrar bilgilendirme yapacağımızı bilmenizi isterim.

Çok kıymetli, çok değerli başkanımıza acil şifalar diliyor, bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz. Hepimiz başkanımızı çok özledik ve çok özlüyoruz.

Saygılarımızla…

HOTED yönetim kurulu başkanı

Sevgi Topuzel'

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2023, 12:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83