Alanyalı doktor ve eşi kaçmaya çalışırken sele kapıldı! Son konuşmaları ortaya çıktı

Alanyalı doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın sele kapılmadan önceki telefon görüşmelerinin detayları ortaya çıktı

Alanyalı doktor ve eşi kaçmaya çalışırken sele kapıldı! Son konuşmaları ortaya çıktı

Alanyalı doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar’ın aileleri, çiftin Kırklareli’nde sele kapılmadan önceki konuşmalarını anlattı. Çiftin akrabalarından Merve Aydoğan, çiftin sabah saatlerinde “sel taşkını oluyor” diye telefon ettiğini söyledi. Daha sonra haber alamadıklarını ifade eden Aydoğan, “Yeni evliler yavrularım. Vatana millete evlat yetiştirdik işte. Buraya tesis yapılır mı? Dün sabah geldiler. Ben Mihriban’ın teyzesiyim. İnşallah ormandan çıkarlar. Ormanda ekipler arıyor. Kız okuyordu, oğlan doktordu” dedi.
ARABANIN SÜRÜKLENDİĞİNİ SÖYLEDİ
Mihriban Bağışlar’ın kardeşi Mehmet Han da ablasının sabah saatlerinde sel geliyor diye kendisini aradığını söyledi. Han şu şekilde konuştu,” Tam çıkacaklardı arabaları sel götürdüğü için çıkamadılar. Ablam beni aradığında panik halindeydi. ‘Şu an sel oluyor ailemize haber verme ama artıyor gibi’ dedi. O sırada arabanın sürüklendiğini görünce ses gitti. Tatil amacıyla geldiler.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83