Başkan Erdem esnafı dinledi

Başkan Erdem esnafı dinledi

ALTSO Başkanı Eray Erdem, son günlerde kamuoyunda gündeme gelen ‘marka avukatları’ konusunda toplantı düzenleyerek, iş insanları ile bir araya geldi. 

Başkan Erdem, “İş insanlarımızın her zaman yanındayız. Onların sorununu kendi sorunumuz görüp, sorunları dünya kenti Alanya’mıza yakışır şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz” dedi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, esnafların yaşadıkları sorunları çözmek için toplantılar düzenlemeye devam ediyor. 

*ERDEM: “ TEKRAR TEMASLARA BAŞLAYACAĞIZ”*

Önceki gün İstanbul’da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş insanlarının taleplerini ileten Başkan Erdem, marka avukatlarıyla sorun yaşayan Tekstil, Çanta, Ayakkabı ve Saat sektöründe faaliyet gösteren esnaflarla da bugün ALTSO’da bir araya geldi. 

banner111

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Erdem şunları söyledi: “Tekstil, Çanta, Ayakkabı ve Saat sektöründe faaliyet gösteren kıymetli dostlarımız ile bir araya gelerek marka avukatlarıyla yaşadıkları sıkıntılar başta olmak üzere sektörün çözüm bekleyen sorunları ile taleplerini değerlendirdik. 
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Nuri Demir, Meclis Başkanımız Mehmet Kural, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıda zaman zaman özeleştiride bulunurken, uzun yıllardır süregelen sorunlara ilişkin gerçekçi çözüm önerileri ile sürecin olabilecek en iyi şekilde yönetilmesi konusunda görüş birliğine vardık. Alanya’mıza yakışır şekilde davranmamız gerektiğini kıymetli dostlarımız ile paylaşıp, Alanya’mızın huzurunu kaçırmayacak şekilde hareket etmemiz gerektiğini ifade ettik. Önümüzdeki günlerde bu yöndeki temaslarımız ve çalışmalarımız devam edecek. Gerekli kurum ve kuruluşlar ile görüşmeye gerçekleştirip, iş insanlarımıza her türlü desteği vereceğiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83