Alanyalı YKS şampiyonlarından kaymakama ziyaret

Alanyalı YKS şampiyonlarından kaymakama ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya’da YKS sınavında başarı sağlayarak Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre İlçemizde eğitim gören sayısal, sözel, eşit ağırlık, dil ve temel yeterlilik puan türüne göre; Hüseyin Girenes Fen Lisesinden Zehra Atik, Semih Çavuşoğlu, Mehmet Ali Özdemir, Oğuz Karabıyık, Meral Yıldız, Meriç Lara Şen, Kerem Akçalıoğlu, Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesinden Muhammed Nezih Erbay, Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesinden Edipcan Karabulut,Doğukan Ersoy, Hazan Güner, Özel Yaşam Tasarım Fen Lisesinden Mehmet Erkan Aktürk, Vedat Yasin Bayrakçıoğlu Türkiye genelinde derece yaparak Alanya’mızı ve bizleri gururlandırmışlardır.

YKS sınavında derece yapan şampiyonları makamında ağırlayan Kaymakam Ürkmezer öğrencileri tebrik ederek ‘’Değerli öğrenciler azim edip çalışarak emeklerinizin karşılığını aldınız. Bizleri, ailelerinizi ve öğretmenlerinizi gururlandırdınız. Önemli olan sınavları bir fırsat olarak görmek. Bundan sonrada kazandığınız üniversitelerde başarılı bir şekilde çalışarak bitireceksiniz ve hayal ettiğiniz mesleklere ulaşarak kendinize çevrenize ve ülkenize fayda sağlayan bireyler olarak devam edeceksiniz. Emek ve başarılarınızdan ötürü başta sizleri ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyor, üniversite hayatınızda hepinize başarılar diliyorum‘’ dedi. 

banner111

Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle kazandıkları üniversiteler ve bölümleri konuşarak sohbet etti. Ziyarette  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Okul İdarecileri de hazır bulundu.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83