Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet coşkusu

Akdeniz Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet coşkusu


 Törene katılan Vali Hulusi Şahin, “Bu tablo gelişen, büyüyen ve geleceğe ümitle bakan büyük Türkiye’nin tablosudur, sizler Türkiye’nin geleceğisiniz.” dedi.

banner111

Antalya’nın ve ülkemizin marka bilim merkezlerinden biri haline gelen Akdeniz Üniversitesi’nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 24 Fakülte ve 12 Meslek yüksekokul mezunu yaklaşık 9 bin öğrenci, eğitim ve öğretim yolculuğunun önemli bir safhasını başarıyla tamamlayarak hayatlarında yeni bir sayfa açmanın heyecanını yaşadı. 

Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen törene Vali Şahin’in yanı sıra, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, akademisyenler,  kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Sizler Türk Gencisiniz, Türkiye'yi Temsil Edeceksiniz
Akdeniz Üniversitesi’nin Akademik kalitesinin ve başarılı çalışmalarının gurur verici olduğunu vurgulayan Vali Şahin, “Vasıflı ve kaliteli öğretim üyesi kadrosu ile muhteşem sonuçlar alan çok değerli bir ilim yuvasına sahibiz.  Bu muhteşem ilim yuvasını, ilk zamanından günümüze kadar getiren ve Antalya’ya kazandıran herkese şükran borçluyuz. ” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83