Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mahalle ziyaretleri sırasında ziyaret ettiği engelli Bekir Özkan’ın kendisinden hasta yatağı ve akülü tekerlekli sandalye isteğini geri çevirmedi. Hemen konuyla ilgilenmeleri için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerini seferber eden Başkan Genç, önce akülü sandalyesini temin ettiği Özkan’a şimdi de hasta yatağı gönderdi.
Bademağacı Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası işçi emeklisi Bekir Özkan için akülü tekerlekli sandalye ve hasta yatağı ihtiyacı kısa sürede karşılanarak evinde kurulum yapıldı.
Engelli hastaya sandalye ve yatak desteği
Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki işçi emeklisi Bekir Özkan’a önce akülü tekerlekli sandalye ardından da hasta yatağı desteğinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Antalyalılar kar yerine doludan kar topu yaptı
2
Nefes uzmanı Diler, Alanyalılara nefes aldıracak
3
3. Alanya Kitap Günleri’nde keyifli söyleşi
4
Kaçak içki operasyonu: 8 gözaltı
5
Otomobil takla attı: 2 yaralı
6
Kepez, 6 bin 559 kişiye iş kapısı araladı
7
‘Sadece Kadın’ Konyaaltı’nda sahnelendi
8
Alanyasporlu futbolcuya antrenmanda doğum günü...
9
ALTSO’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım
10
Yazar İzgören Alanyalılarla buluştu
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER