Alanya'yı sarsan skandalla ilgili kızların babasından açıklama var

Alanya'yı sarsan skandalla ilgili kızların babasından açıklama var

Türkler’de bulunan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi’nde neler oluyor? Okul yurdunda kalan depremzede iki kardeşin ‘eşcinselsiniz’ denilerek yurttan atıldığı iddia edilmişti. Ülke gündemine damga vuran olaya ilişkin baba Mehmet Tuzsuz  konuştu 

Alanya'da lisede okuyan ve yurtta beraber uyuyan depremzede iki kardeşin ‘eşcinsel’siniz denilerek yurttan atıldığı iddia edildi. Antalya Valiliği konu hakkında inceleme başlattı. 

‘ADALET HERKESE LAZIM’

banner111

Aynı okulun yurdunda konaklamaya başlayan kardeşlerden biri, göçük altında kalmanın korkusuyla kardeşiyle aynı yatakta uyumaya başladı. Ancak durum, yurt yönetimine şikayet edildi. 
Şikayete konu mevzular üzerine disiplin kurulunun vereceği karar beklenirken, kardeşlerin babası Mehmet Tuzsuz konuştu. Tuzsuz “Benim çocuklarım göçük altında kaldı. ,’Birlikte yatıyorlar, bunlar eşcinsel alın çocukları memlekete götürün dizinizin dibinde okusunlar' dedi yurt müdürü. Ben bir babayım. Hatay'da kaç tane öğretmen var? Ben çocuklarımı okusunlar diye gönderdim, psikolojileri bozulsun diye değil. Bizi sürekli ‘Çocuklarınızın siciline işler’ diye tehdit ettiler. Hocam ‘Bana bir delil koyun, alayım çocukları’ dedim. Ama ortada sadece bir öğrencinin şikayeti var. Benim çocuğum, devletin çocuğu, atamazsınız dedim. İkisi beraber yatabilirler. İkiz bu çocuklar. Üstelik depremi yaşamışlar. Elbette travma yaşamaları mümkün. Ancak üzerlerine atılı suçlara ilişkin herhangi bir kanıt yok. Suçun olduğunu kanıtlayamıyorlar. Bakıldığı zaman görüyorum ki, sistem de bir sıkıntı var. Okul müdürü harem kurmuş resmen. Eğitimci değiller. Bakanmış, değilmiş, neyse ne. Ben çok açık konuşuyorum. Telefon kayıtlarımı çıkarsınlar. Rehber hocasıyla 53 dakika görüşmem var. Her şey açığa kavuşsun. 15 Aralık’tan 5 Ocak’a kadar kayıtlarda mevcut. Bugün bunlar konuşuluyor ancak benim çocuklarımın psikolojisi de bozuldu. Ben çocuklarımın okumasını istiyorum. Onlar da aynı amaç içerisindeler” dedi. 
Yanı sıra ekledi: 
“Dürüst insan sarsılabilir ancak yıkılmaz. Herkes bir gün hak ettiğini alacak. Adalet herkese lazım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83