Alanya risk altında

İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir tekel bayiinde yaşanan korkunç olayın ardından Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya’nın kontrolsüz göç aldığına dikkat çekerek böyle bir durumun Alanya’da da yaşanmaması için güvenlik güçlerinin denetimlerini sıklaştırması gerektiğine vurgu yaptı.

Alanya risk altında

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir tekel bayiinde yaşanan korkunç olayda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in hayatını kaybetmesi ve 21 yaşındaki Yusuf Erzen’in yaralanmasıyla sonuçlandı. İş yerine gelen 4 saldırganın içeride bulunanlara yönelik kurşun yağdırarak kaçtığı saldırı, bölgedeki güvenlik endişelerini artırdı. Yaşanan bu acı olayın ardından, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp Alanya Posta Medya’ya yaptığı açıklamasında uyarıda bulundu. Başkan Yenialp, Alanya’nın da benzer bir durumla karşılaşmaması için kontrolsüz göçün getirdiği risklere dikkat çekti. Alanya’nın, göç nedeniyle artan nüfusu ve çeşitli sosyal dinamikleriyle önemli bir şehir olduğuna vurgu yaptı.

banner111

‘KONTROLSÜZ GÖÇ GÜVENLİK AÇISINDAN RİSK TAŞIYOR’

Kontrolsüz göçün, güvenlik açısından riskler doğurabileceğine dikkat çeken Başkan Yenialp, şehirdeki güvenlik güçlerinin denetimlerini sıklaştırması gerektiğini belirtti. Ayrıca, halkın da bilinçlendirilmesi ve güvenlik konusunda duyarlılık göstermesinin önemine vurgu yaptı. Alanya’nın huzur ve güven içinde bir toplum olması için güvenlik önlemlerinin titizlikle uygulanması gerektiğini belirten Başkan Yenialp, esnafın ve halkın güvende hissetmesi için yetkililerin gerekli önlemleri almalarının önemli olduğunu ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83