Alanya'da feci kaza: 2 ölü var

Alanya'da feci kaza: 2 ölü var

Alanya'da meydana gelen trafik kazasında, Ukrayna uyruklu bir kadın yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, dün akşam saat 22.00 sularında Kızlarpınarı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Antalya istikametine doğru seyreden 18 yaşındaki Yağız Kömsöken'in kullandığı 07 BED 506 plakalı motosiklet, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan 40 yaşındaki Ukrayna uyruklu Olha Kornutıak’a çarptı. 


Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Olha Kornutıak ve motosiklet sürücüsü Yağız Kömsöken ağır yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, hem Yağız Kömsöken hem de Olha Kornutıak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

banner111

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaza ile ilgili görgü tanıklarının ifadeleri alınırken, olay yerindeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Kazanın oluş şekli ve nedenleri detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83