Alanya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı var

Alanya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı var


Alanya’da meydana gelen üzücü kazada, rampada park halinde bırakılan bir safari aracının el freninin çekilmediği iddia edilerek, aracın kontrolden çıkıp yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlandığı bildirildi. Kazada 31 yaşındaki Esma Alıcı hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızı Fatma Ela Alıcı yaralandı.

Kazada Esma Alıcı hayatını kaybetti.

Olay saat 18.30 civarında Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkiinde gerçekleşti. Sürücü E.A., eşi Esma Alıcı ve kızı Fatma Ela Alıcı’yı taşıyan 07 AYK 819 plakalı safari aracını rampada park ettikten sonra araçtan indi. El freninin çekilmemesi nedeniyle araç kontrolsüz bir şekilde hareket ederek yaklaşık 10 metre yükseklikten inşaat malzemelerinin bulunduğu bir alana düştü. Sürücü E.A., aracı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri aracın içinden çıkarılan Fatma Ela Alıcı’yı ambulansla hastaneye kaldırırken, Esma Alıcı olay yerinde hayatını kaybetti. Esma Alıcı’nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye morguna teslim edildi. Safari aracı ise vinç yardımıyla yerinden kaldırılarak çekiciye kondu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner111

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2024, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83