Uyar'dan Alanyaspor'a tam destek

Spor

KEYDER Başkanı Hilmi Uyar ligin ilk 3 haftasında puan alamayan Aytemiz Alanyaspor'a destek vererek. Bu hafta herkes tribüne dedi.

 Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Uyar Aytemiz Alanyaspor'a destek verdi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Uyar, şu sözleri kullandı:
"Selam sevgili dostlarım; biliyorsunuz üç haftadır Alanyasporumuz puan alamadı. Bizler Alanyasporumuza sahip çıkacağız. Bu hafta Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynayacağımız Alanyaspor-Göztepespor maçına taraftar olarak kenetlenip destek vermek zorundayız. İyi günde dost çok olur önemli olan kötü günde dost lazım. Demek istediğimi anlamışsınızdır. Alanya'da bulunan tüm oda başkanlarımızı, dernek başkanlarımızı göreve davet ediyorum. Gün birlik olma zamanıdır, gün kenetlenme, Alanyasporumuzu şaha kaldırma zamanıdır. Taraftar olarak bu hafta stadyumu doldurma zamanıdır. Çıtırım Pastanesinden ricamdır; bu hafta statta çekirdek satmasın. Bir haftadan birşey olmaz, puanları değil puanı özledik. Biz Alanyalılara yakışmıyor. Ben sözümü daha fazla uzatmak istemiyorum; siz ne demek istediğimi anladınız. Herkeze saygılar sevgiler sunarım. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda buluşmak üzere."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.