Hacıkadiroğlu'nun Karagöz tepkisi

Spor

Dün oynanan Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçında eski Galatasaray Başkanı Ali Tanrıyar için saygı duruşunda bulunulurken vefat eden Alanyaspor'un eski yöneticisi Hüseyin Karagöz'ün isminin anılmamasına tepki yağdı.

Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray dün akşam Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç 2-3 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona ererken maçtan çok maç başında yapılan saygı duruşu tartışılmaya başlandı. 

Alanyaspor'lu eski yönetici ve eski Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Hacıkadiroğlu önemli bir konuya dikkat çekerek tartışmanın fitilini ateşledi. 

Maç başlamadan önce Galatasaray'ın eski başkanı Ali Tanrıyar için saygı duruşu yapıldı. Tanrıyar'ın ismi stadyumda anons ettirilerek anıldı. 

Ancak saygı duruşu için unutulan bir isim vardı. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ve acısı henüz çok taze olan Alanyaspor'da uzun süre yöneticilik yapmış Hüseyin Karagöz anılmadı. Alanyasporlu taraftarların çoğunlukta olduğu bir yerde Galatasaray eski başkanı yanında eski bir Alanyasporlu yöneticinin anılmaması tepki çekti. Özellikle Hüseyin Karagöz Alanyaspor ve Alanya'da çok sevilen bir isim olarak dikkat çekiyordu.

Konuyla ilgili konuşan Alanyaspor'da uzun süre yöneticilik ve futbol şube sorumlusu olarak görev alan Mehmet Hacıkadiroğlu, "Yazık! Galatasaray eski kulüp başkanı Dr. Ali Tanrıyar için saygı duruşu yapılırken, Alanyaspor kulüp yöteciliği yapan iki gün önce rahmetli olan Hüseyin Karagöz abimizi unutacaksın. Resmi işlemleri bitirememiş olabilirsiniz, siyah bant takamadınız, anons niye yapmadınız. Vefa semt adı değildir. Sakın düşme unutulursun! Yönetimi başarılarından dolayı tebrik ederim de bu soruyada cevap beklerim, lütfen." dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.