ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli'den Alanyaspor'a ziyaret

Spor

Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) Başkanı Gian Francesco Lupattelli Alanyaspor'u ziyaret ederek, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu ile Alanya’daki spor faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Brüksel'de bulunan ACES Europe, Alanya’nın ‘2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ unvanı alması için aday göstermesinin ardından değerlendirmelerde bulunmak için ilçeye gelen ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ve beraberindeki heyet Alanyaspor'u ziyaret etti.

Ziyarette ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli, ACES Europe heyet üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Dr. Veli Ozan Çakır, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu, Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Genel Müdürü Serkan Daldal yer aldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu, Alanya’da yapılan spor faaliyetleri hakkında bilgiler vererek ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ile fikir alışverişinde bulundu.

İlçedeki spor faaliyetleri hakkında bir süre sohbet eden ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ise misafirperverliklerinden dolayı 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaret sonunda 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu, Gian Francesco Lupattelli, Fabrizio Santangelo ve Veli Ozan Çakır’a formamızı hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.