Alanya AK Parti'de gözler Ankara’da

Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in başkanlığında bugün yapılacak mülakat sonrası AK Parti'nin yeni İlçe Başkanı kamuoyuna ilan edilecek

Partisinde 6 yıl İlçe Başkanlığı görevinde bulunan AK Partili Yüksek Mimar Mustafa Toklu, Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için 29 Ağustos’ta görevinden istifa etti. Başkan Toklu’nun istifası sonrası İl Başkanı Ali Çetin’in talimatıyla İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de istifa mektuplarını İl Başkanlığı’na sunmuştu. İl Başkanlığı, Alanya İlçe Başkanlığı için yaptığı temayül yoklamasında Mustafa Şenli, Alaaddin Işık, Sabri Tos ve Mehmet Şerani Tavlı’nın ismi ön plana çıkmıştı.

MÜLAKATA 4 İSİM KATILACAK

29 Ağustos’tan buyana AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğu boş kalırken, bu durumu öğrenen Dışişleri eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi aradı. Çavuşoğlu, Köse’ye, “Alanya İlçe Başkanlığı atamasını hızlandırın” dedi. Çavuşoğlu’nun bu sözleri üzerine AK Parti İlçe Başkanlığı için ismi ön plana çıkan Şenli, Işık, Tos ve Tavlı bugün Ankara’ya giderek, mülakata katılacak. Bu mülakat sonrası AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı da bugün kamuoyuna açıklanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.