Türkdoğan: Başkan Yücel'le bir sorunumuz yok

Politika

MHP Alanya İlçe başkanı Mustafa Türkdoğan basın açıklaması ile son günlerde çıkan söylentilere nokta koydu.

17 Mayıs'da Alanya'ya gelecek olan Devlet Bahçeli'nin programının iptal edilmesinin ardından siyaset kulislerinde bir çok söylenti dolaşmaya başladı. MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın programı ertlediği ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve meclis üyeleri ile arayı bozdukları iddia edildi. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ilk olarak Devlet Bahçeli'nin Alanya programının iptali ile igili belgeyi gösterdi ve HSYK seçimleri dolayısıyla programın ertelendiğini söyledi. Türkdoğan ertelenen programın nedeni kendileri ile bağdaştırmalarını anlayamadığını söyledi.

Türkdoğan açıklamasının devamında 24 Mayıs günü Bahçeli'nin Alanya'ya geleceği müjdesini verdi. 

Bahçeli'nin Alanya programı için yoğun bir çalışma dönemi içine girdiklerini belirten Türkdoğan, "Medyada, Sosyal medyada, bilboard ve görsel reklam çalışmaları ile belediye ile uyum içerisinde bu sürece katkı sunmaya çalıştık. Sayın Genel Başkanımızın Alanya ziyareti bizlere guru ve onur vesilesi olacaktır. Fakat görüyoruz ki son günlerde sosyal medya ve basında aslı astarı olmayan bir takım yalanlarla MHP Alanya İlçe Teşkilatımızla Alanya Belediyemiz arasında sorun varmış aldığı yapılıyor. Bulanık suda balık avlamaya çalışan bir takım fırsatçıların ekmeğine yağ süren bu davranışlar, bizleri asla yıldırmayacaktır. Liderimize ihanet edenler, bu işhanetleri neticesinde partimizle irtibatı ve ilişkisi kalmayanlar bugün fitne ve fesatla dışarıdan partimize zarar vermeye çalışıyorlar." dedi.

Türkdoğan ayrıca Bahçeli'nin toplu açılış ve temel atma törenine tüm Alanya'yı davet etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.