'SUSUZ YER KALMAYACAK'

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, basın mensuplarının sorularını cevapladığı toplantıda 2106 yılında susuz yerleşim yeri bırakmayacaklarını söyledi

Güney, “30 Aralık Çarşamba günü 102 mahalle muhtarımızla Alanya Öğretmen Evi’nde saat 9:00’da kahvaltılı bir toplantı yapacağız. Toplantıya Asat İçme Suyu Daire Başkanı İsmail Demirel, Asat Alanya Müdürü Fatih Uysal ve birim sorumlularımız katılacak. Toplantıda muhtarlarımızın içme suyu, sulama suyu ve kanalizasyon taleplerini ele alacağız. Daha önce benzer bir toplantı yapmıştık. Bu talepleri onlarla birleştirerek 2016 ihaleleri içinde bu sorunları çözmeyi amaçlıyoruz. 2016 Asat’ın sıçrama yılı olacak. Hedefimiz susuz yer bırakmamak “ dedi. 
Hafta sonu Kemer’de düzenlenen 2. Muhtarlar İstişare toplantısına da değinen Güney, “ ilkini geçen yıl yapmıştık. Belediye Başkanımız Menderes Türel, Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve daire amirlerinin katılımıyla Antalya genelindeki yaklaşık 850 muhtarları 2 gün boyunca ağırladık. Hem tanışma hem de kaynaşma imkanı oldu. Muhtarlarımız da eşleriyle iyi bir hafta sonu geçirdi. Burada bazı konularda muhtarlarımıza bilgililer verildi. Özellikle sinekle mücadele konusunda ne yapmaları gerektiği de anlatıldı. Çok verimli bir toplantı oldu. önümüzdeki yıllarda da bu organizasyon devam edecek “ dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.