'HAİN OLDUĞUMUZ SÖYLENEREK KANYONA SOKULMADIK'

Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Yönetim Kurulu Üyesi CHP'nin eski Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, "Sapadere Kanyonuna Atatürkçü vatan hainleri olduğumuz söylenerek sokulmadık" dedi.

 Sirkeli'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"23 Nisan 2016 Cumartesi günü ADD Alanya Şubesi olarak Gençlik Komisyonumuzun esnafımızdan topladığı, dernek standından elde ettiğimiz bağışlarla Beyreli (Köyü) ilköğretim okulu öğrencilerimizle birlikte olduk. Alanya Belediyesi bize araç vermişti ve daha sonrada kendileriyle yaptığımız görüşmede gençlik komisyonumuzu Sapadere Kanyonunu gezdirebileceğimizi ve bunun için de Kanyon işletmecisi Osman Yılmaz ile görüşüldüğünü söylediler. Daha sonra gençlerimizi Sapadere Kanyonu’na götürdük.

Sapadere Kanyon işletmecisi Osman Yılmaz’a ADD’den GELDİĞİMİZİ SÖYLEDİK. OSMAN YILMAZ BİZE ‘’ADD’Yİ HAYATTA SOKMAM. ADD’ DEN NEFRET EDİYORUM. BU ÜLKEYİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ MAHVETTİ. BÖLÜCÜSÜNÜZ. SİZİ BURAYA SOKMAM” DEDİ. BİZ İŞİTTİĞİMİZ HAKARETLER DEN DOLAYI TELEFON İLE BELEDİYE’DEN GÖREVLİ BİRİLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞIRKEN TELEFONLA KİMSEYİ ARAMANIZA GEREK YOK SİZİ BURAYA SOKMAM. SİZ GEZİDE BAŞI ÇEKEN ATATÜRK’ÇÜ HAİNLER DEĞİLMİSİNİZ. CHP’LİLERLE BERABER PKK’YI DESTEKLEYEN VATAN HAİNLERİSİNİZ. BELEDİYE BAŞKANI’ DA ARASA, KAYMAKAM’DA ARASA, KİM ARARSA ARASIN SİZİ BURAYA SOKMAM. BELEDİYE BAŞKANINA DA KAYMAKAMA DA BU VATAN HAİNLERİNE SAHİP Mİ ÇIKIYORSUNUZ DİYECEĞİM. BUNLARI MI KOLLUYORSUNUZ DİYECEĞİM. SİZİN GİBİ VATAN HAİNLERİNİ, ATATÜRKÇÜLERİ BURAYA SOKMAYACAĞIM, BEN ÖZEL SEKTÖRÜM BANA KİMSE KARIŞAMAZ” dedi. Gençlerimizi, şahıs ile tartışma ortamına sokmadan olay yerinden ayrıldık. 

Biz ADD yönetimi ve gençlik komisyonu olarak Sapadere Kanyonuna ücretsiz girmek istediğimiz ile ilgili herhangi bir şey söylemedik. Kaldı ki ne CHP nede herhangi bir siyasi parti ile organik bağımız olmadığını her fırsatta dile getiriyoruz. PKK gibi bir terör örgütü ile anılmak, hem de Ankara da aynı gün PKK ve terör’ü dernek olarak onbinlerce insan ile protesto ederken böyle bir suçlamaya muhatap olmak bizleri derinden yaralamıştır. Gençlerimizi tahrik etmeye çalışan, bizlere hakaret eden bu şahıstan şikayetçiyiz. 

Şahıs hakkında ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca Kamusal bir alanı kişiler siyasi görüşü ve tipine göre vatandaşlar arasında ayrım yapma hakkına sahip mi olacaktır.
 
Kendi ülkemiz ve şehrimizde bir vadiye bile girememek, kanun tanımazlık ve eşkiyalık ile eşdeğerdir diye düşünüyoruz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.