Bahçeli'nin Alanya programı ertelendi

Gündem

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17 Mayıs'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı açılış ve toplu temel atma programlarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı

HSYK seçimleri ve Uyum Yasaları nedeniyle yoğun ve önemli TBMM çalışmalarına katılacağından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, 17 Mayıs Çarşamba günü yapılacak Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne katılamayacağı açıklandı. Alanya Belediyesi’nin 3 yıllık hizmetlerinin açılış ve temel atma töreni ise MHP Lideri Bahçeli’nin katılacağı ileri bir tarihe ertelendi.

17 Mayıs Çarşamba Günü Alanya Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, HSYK Seçimleri ve Uyum Yasaları ile ilgili yoğun ve önemli programlara katılım gereğinden dolayı Alanya’ya gelişini ileriki bir tarihe erteledi. Genel Başkan Bahçeli, 17 Mayıs Çarşamba Günü saat 12.30’da Belediye Binası arkasında yapılacak Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nin ise katılım sağlayacağı ileri bir tarihe ertelendiğini üzülerek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e iletti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli daha önce belirlenen 17 Mayıs Çarşamba günü yapacağımız toplu açılış ve temel atma törenimize katılamayacağını üzülerek bildirmiştir. Ülke gündemi ve TBMM çalışmaları herşeyin üstündedir. Bu nedenle açılış ve temel atma törenimizi Sayın Genel Başkanımızın katılacağı bir tarihe erteledik. Genel Başkanımız en yakın sürede Alanya’da olacağını ve Alanya halkı ile buluşacağını belirtti. Genel Başkanımızın geliş tarihi belli olur olmaz kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.