Başkan Erdem meclis üyelerini bilgilendirdi

Ekonomi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında gerçekleştirildi. 


Temmuz ayı faaliyetleri ile ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Önceki Dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi. 

ERDEM: “SORUNLARIMIZ İLETTİK”

Başkan Erdem, “Ankara’da Sayın Yerlikaya ve Sayın Çavuşoğlu ile bir araya geldik. İçişleri Bakanımıza Alanya’mızın durumuna anlatıp, ikametgah krizinin sadece emlak ve inşaat sektörlerini etkilemediğini bakkalından, elektrikçisine bütün sektörleri yakından ilgilendirdiğini belirttik. Sayın bakanımız sorunlarımız ile yakından ilgilendi ve Göç İdaresi Müdürüne talimat verdi ve sorunlarımızı ona aktardık. Alanya’mız ile her zaman yakından ilgilenen Sayın Çavuşoğlu’na sorunlarımızı bir daha ilettik. Her zaman bize destek veren Sayın Bakanımıza da bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖZÇELİK’E TEŞEKKÜR

Başkan Erdem, 18. Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ilgili de konuşarak, “Hafta sonu başarıyla gerçekleştirdiğimiz, 3 dönemdir de gururla Güreş Ağalığın yaptığım 18. Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimize katılım tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonun başarıyla düzenlenmesine büyük katkı sunan Alanya Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik’e, organizasyon ekibine ve bugüne kadar güreşlerin düzenlenmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Erdem ayrıca toplantıda; esnafların sorun ve çözüm önerileri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Sayın Başkanlarımıza esnaflarımın taleplerini aktarıp, çözüm önerilerimizi ilettik. Bizlere her zaman destek veren kıymetli başkanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi. 

Komite toplantıları, ALTSO’ya yapılan ziyaretler, eğitim çalışmaları, Güzelbağ Sanayi Sitesi ile ilgili olarak da meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Erdem, üyelerden gelen soruları da yanıtladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.