Alanya’da taksimetreye zam geldi

Ekonomi

Alanya'da taksimetre ücretlerine ortalama yüzde 25 zam yapılarak taksimetre açılışı 14 TL, kilometre ücreti 20 TL, indi bindi tarifesi ise 65 TL olarak güncellendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü ve Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ulaşım esnafının yaşamış olduğu sorunlar ve zam teklifleri ile talepleri görüşüldü. Toplantının sonunda alınan zam kararları açıklandı. Toplantıda taksimetre ücretlerine zam yapıldı.Alanya Posta Medya ekibine açıklamalarda bulunan Başkan Akkaya, taksici esnafına “Hayırlı olsun” dedi.

TAKSİMETRE AÇILIŞI 14 TL

Yeni zamla ücretlere ortalama yüzde 25 zam yapıldı. Taksimetre açılışı 14 TL, kilometre ücreti 20TL, indi bindi ise 65 TL oldu. Zam kararını değerlendiren Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, “Yarından itibaren yeni tarifeye geçeceğiz. Verimli bir toplantı oldu. taksici esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.