TEÇ-SEN ile Özel Atılım Çocukları Anaokulları arasında indirim protokolü

Eğitim

TEÇ-SEN Alanya Temsilciliği ve Hürriyetçi Eğitim Sen Alanya Temsilciliği Alanya ve Mahmutlar ‘da iki şubesiyle faaliyette bulunan Özel Atılım Çocukları Anaokulları arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında;
1- Okulumuz , öğrencinin kayıt olduğu eğitim yılı kapsamında o yılın aylık okul aidatı üzerinden yüzde 30 indirim uygulayacaktır.

2- Okulumuz içinde bulunulan eğitim yılının kırtasiye (eğitim seti-kalem-boya-okul öncesi materyaller) ücretine yüzde 50 indirim uygulayacaktır.

3- Bu sözleşme kapsamında sunulan hizmetlerden kurum çalışanı ve üyesi ile çalışanın ve üyesinin 1. Derece aile fertleri ( 3 – 6 yaş okul öncesi eğitim çağı çocukları ) yararlanabilecektir.

4- Bu sözleşme kapsamında sunulacak indirimlerden ( eğitim, branş dersler kırtasiye, yeme ,içme ) kurum çalışanı ve üyesi ile çalışanın ve üyesinin 1. Derece aile fertleri ( 3 – 6 yaş okul öncesi eğitim çağı çocukları ) yararlanabilecektir.

5- Bu protokolde sunulan indirim oranlarına okul geliş gidiş servis ücreti dahil değildir.
Gibi maddeler yer almaktadır.
Protokole TEÇ-SEN Alanya Temsilciliği adına ilçe başkanı Bekir Özsoy, Hürriyetçi Eğitim Sen adına Antalya 1 nolu şube sekreteri Birkan Şam ve Özel Atılım Çocukları Anaokulları kurucusu Ebru Marto imza attı. Taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.