Alanya'daki feci kaza ve muhtarın isyanı!

Asayiş

Alanya’nın batısında, Yat Limanı’nın kuzey kısmında yer alan Elikesik Mahallesi girişinde meydana gelen kaza muhtarı isyan ettirdi.

Alanya’da önceki gün hayatını kaybeden beton mikseri şoförünün kaybettiği bölgede yine kaza yaşanınca mahalle muhtarı Yusuf Boz, ‘bariyer yapmak çok zor’ diyerek sitemde bulundu.

Elikesik Mahallesinde önce ki gün yaşanan kazada Metin Ağaoğlu’nun vefat ettiği kazanın ardından aynı bölgede tekrar kaza yaşandı. Fatih P idaresindeki otomobil mahalleden Alanya istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Tek taraflı olarak yaşanan kazada hayati tehlikesi olmayan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Viraj ve yokuş olması nedeniyle gidiş gelişin riskli olduğu Elikesik Mahallesinde muhtar Yusuf Boz, durumu defalarca yetkililere bildirdikleri halde hiçbir önlem alınmadığını sosyal medya hesabından dile getirdi. Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz sitemini şu sözlerle dile getirdi, “Değerli Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri. Birileri ölmeden bariyer sorununu çözelim. Bu kadar zor mu ihale yapılması. Defalarca söylememize rağmen sorun çözülmedi. İlla 3-5 kişilik bir aile ölecek, ondan sonra yapılacak. 20’ye yakın arabanın uçtuğu bu uçuruma Allah rızası için bariyer yaptırın. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.